Locatie Houten

Dansstudio OVKB
Kruisboog 12, Houten

Onze dansstudio in Houten is het gebouw met de gekleurde vakken in Sportpark de Kruisboog. De studio ligt op de eerste verdieping, dus bij aankomst graag de trap oplopen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Locatie Loenen a/d Vecht

Dansstudio OVKB
Middenhoek 62, Loenen aan de Vecht

In Loenen a/d Vecht is onze dansstudio gehuisvest in het pand Lifestyle Loenen, tegenover de fysiotherapeut aan de Middenhoek. Er is gratis parkeergelegenheid langs de straat Hoefijzer, en er kan voor of achter ’t Web geparkeerd worden (het parkeerterreintje links van de studio is bedoeld voor omwonenden).

Locatie Zeist

Gymzaal van de Comeniusschool
Zinzendorflaan 2b, Zeist

In Zeist geven we les in de gymzaal rechts naast de Comeniusschool. We hebben een spiegelwand, barre en veel ruimte in deze zaal. Je loopt door het hek tussen de school en de gymzaal het schoolplein op en gaat rechtsaf naar de achterkant van de gymzaal, waar de ingang tot de kleedkamer en danszaal zich bevindt. Er is voldoende parkeergelegenheid tegenover de gymzaal.

Kantooradres:

Bastertlaan 3
3632 JH Loenen aan de Vecht
Telefoon: 06-20061924
E-mail: info@ovkb.nl

Vragen?

Mail de locatie via de button hierboven en vermeld naam en schoolklas/groep van degene die belangstelling heeft om te komen dansen. We helpen je graag.

Wil je een proefles aanvragen? Klik dan op deze button:

Vertrouwenspersoon:

Karin Brouwer-van Schothorst is de vertrouwenspersoon van Dansstudio OVKB.