Locatie Houten

Dansstudio OVKB
Kruisboog 12, Houten

Onze dansstudio in Houten is het gebouw met de gekleurde vakken in Sportpark de Kruisboog. De danszaal heeft een professionele dansvloer, spiegelwand en vaste barre. Ook is er een kleedkamer en een gezellige hal waar ouders kunnen wachten. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. De danszaal ligt op de eerste verdieping, je loopt dus bij aankomst de trap op.

Locatie Loenen a/d Vecht

Dansstudio OVKB
Middenhoek 62, Loenen aan de Vecht

In Loenen a/d Vecht ligt onze dansstudio in het pand Lifestyle Loenen, tegenover de fysiotherapeut aan de Middenhoek. We hebben er een lichte danszaal met spiegelwand en vaste barre, en een kleedkamer. Er is gratis parkeergelegenheid langs de straat Hoefijzer en voor of achter ‘t Web (het parkeerterreintje links van de studio is bedoeld voor omwonenden).

Locatie Zeist

Gymzaal van de Comeniusschool
Zinzendorflaan 2b, Zeist

In Zeist geven we les in de gymzaal rechts naast de Comeniusschool. We hebben een vaste spiegelwand, barre en veel ruimte in deze zaal. Er is een kleedkamer en gratis parkeergelegenheid voor de deur. De ingang ligt aan de achterkant: je loopt door het hek tussen de school en gymzaal het schoolplein op en gaat rechtsaf naar de achterkant van de gymzaal.

Kantooradres:

Bastertlaan 3
3632 JH Loenen aan de Vecht
Telefoon: 06-20061924
E-mail: info@ovkb.nl

BTW-nummer: NL001935465B51
KvK-nummer: 34192826

Vragen?

Mail de locatie via de button hierboven en vermeld naam en schoolklas/groep van degene die belangstelling heeft om te komen dansen. We helpen je graag.

Wil je een proefles aanvragen? Klik dan op deze button:

Vertrouwenspersoon:

Karin Brouwer-van Schothorst is de vertrouwenspersoon van Dansstudio OVKB.