Hier lees je de regels van de Rijksoverheid en de maatregelen die wij treffen om veilig te kunnen dansen.

Laatst bijgewerkt: 26 augustus 12:00 uur

– Kom in je danskleding naar de les. Je wisselt alleen je schoenen in de kleedkamer.

– Je wacht bij de buitendeur tot de vorige groep het pand heeft verlaten. Jonge leerlingen worden bij de deur opgevangen door de docent. Ouders mogen niet mee naar binnen, m.u.v. een ouder die een jonge proeflesleerling begeleidt of danskleding/schoeisel uit de pasbox met een kind wil passen.


Afstand houden?

– Tijdens het dansen hoeven de dansers geen afstand te houden van elkaar of de docent
– Voor en na de les gelden de gebruikelijke afstandsregels: kinderen t/m 12 jaar hoeven van niemand afstand te houden, jongeren van 13 t/m 17 jaar houden afstand van de docent maar niet van elkaar, volwassenen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand van de docent en van elkaar

 

Bij klachten blijf je thuis en meld je je af via Mijn OVKB

– Hoest en nies in je elleboog en hou je svp aan de gebruikelijke hygiëneregels

– Heb je verkoudheidsklachten, keelpijn, verlies van reuk of smaak? Of is één van je huisgenoten benauwd of heeft hij/zij koorts? Dan kun je niet naar de les komen. Oók niet als je gevaccineerd bent, wel naar school/werk mag of een negatieve testuitslag hebt gekregen. Geef ons je afmelding door via Mijn OVKB.

 

Is een deelnemer positief getest?

Is een deelnemer aan de les positief getest op corona? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door via info@ovkb.nl en vermeld de datum waarop de klachten begonnen zijn.

 

Kom je een proefles doen?
Bij kinderen t/m groep 8 mag er bij de proefles één ouder als begeleider toekijken. We kunnen helaas géén broertjes of zusjes toelaten. Na de proefles worden de lessen zelfstandig gevolgd, dus zonder ouders erbij.

 

Afmelden voor de les is verplicht
Afmelden als je niet naar de les kunt komen verplicht. Je meldt je af via Mijn OVKB: log in en klik op ‘Absentie’.

 

Heb je vragen?
Mail ons via info@ovkb.nl. We helpen je graag!