Eindvoorstelling juni 2016 

 

Op 25 en 26 juni 2016 doen alle leerlingen vanaf kleuterdans mee aan de eindvoorstellingen in Theater aan de Slinger in Houten. Hieronder staat meer informatie en een antwoord op veelgestelde vragen. Tot ziens in het theater!

 

Wanneer is de eindvoorstelling?

Op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni. We hebben maar liefst tien voorstellingen: 6 op zaterdag en 4 op zondag. Alle groepen van alle locaties treden twee keer op en dansen óf op zaterdag óf op zondag. Maar let op:

– De kleuters treden maar 1x op.

– Peuters doen nog niet mee aan de voorstelling, maar hebben een kijkles tijdens de laatste les van het jaar.

 

Waar zijn de voorstellingen?

Alle voorstellingen zijn in:

Theater aan de Slinger

De Slinger 40

3995 DE Houten

Let op: we raden u aan om het adres van de parkeergarage (zie hieronder) in uw navigatiesysteem in te voeren, niet het adres van het theater.

 

Waar kan ik parkeren:

Op een paar minuten lopen van het theater ligt Parkeergarage Kruitmolen
De Molen 100
3995 AX Houten

Voor meer informatie over parkeren kijkt u op: https://www.theateraandeslinger.nl/contact/

 

Hoe bereik ik het theater met het openbaar vervoer:

Het theater ligt op loopafstand van Station Houten.

 

Wanneer doet mijn kind/ doe ik mee?

Alle groepen hebben een mail ontvangen met de dag en tijden waarop die groep optreedt. Heeft u deze informatie niet meer? Mail naar info@ovkb.nl en we sturen de informatie graag toe.

 

Hoe lang duurt een voorstelling?

Elke voorstelling duurt ongeveer een uur.

 

Kan ik mijn kind tussen de voorstellingen door zien?

De dansers blijven tussen de twee voorstellingen in de kleedkamer, de kleuters, kinderen en jongeren worden daarbij begeleid door hulpouders. Na de tweede voorstelling van de groep komen de dansers (na het omkleden) met de hulpouders naar de foyer van het theater.

 

Wat moet er meegenomen worden naar de voorstelling?

Kort voor de voorstelling ontvangen alle groepen per e-mail meer informatie over waar de deelnemers precies verwacht worden en wat er meegenomen moet worden. Bij deze voorstelling worden er geen kostuums genaaid, maar zorgen de docenten zelf voor het kostuum, in samenwerking met OVKB en de leerlingen.

 

 Mag er gefotografeerd en gefilmd worden?

 Bij deze voorstelling wordt geen professionele dvd gemaakt en kunt u zelf fotograferen en filmen, uiteraard graag zonder flits omdat dat storend is voor het andere publiek en de dansers. Er worden ook foto’s gemaakt door een fotograaf die nabesteld kunnen worden.

 

Waar kan ik kaarten voor de voorstelling kopen?

De kaartverkoop wordt verzorgd door Theater aan de Slinger. U kunt kaarten bestellen via www.theateraandeslinger.nl.

Klik op tabblad agenda. Scroll naar de juiste data: 25 en 26 juni. U ziet ons logo staan bij alle voorstellingen van OVKB. We hebben enige tijd geleden per e-mail doorgegeven in welke voorstelling(en) uw dochter/zoon/uzelf danst. Klik op het juiste voorstellingsnummer en de weg wijst zich vanzelf. U betaalt met iDEAL en ontvangt de kaarten direct per e-mail.

 

Wat kan ik doen als ik problemen heb met het bestellen van kaarten?

Bij problemen met het bestellen van kaarten kunt u contact opnemen met Theater aan de Slinger: theater@aandeslinger.nl; tel.nr. 030-63 51 024.

 

Mag mijn jonge kind op schoot zitten in het theater (en hoef ik dan geen kaartje voor hem/haar te kopen)?

Vanuit de brandweervoorschriften mag dat helaas niet, voor ieder persoon dient u een kaartje aan te schaffen. Er is geen leeftijdskorting.