Op deze pagina staat alle informatie over de voorstellingen.
Lees dit goed door, zodat iedereen goed voorbereid is en straks kan genieten van de prachtige optredens.
Dit jaar is het thema van de voorstellingen: HUMAN.

 

Data:

Zaterdag 20 juni en zondag 21 juni 2020

 

Locatie:

Theater aan de Slinger

De Slinger 40

3995 DE Houten

 

Indeling groepen:

Door te klikken op de leslocatie hieronder wordt het overzicht van de indeling van de groepen zichtbaar. Let s.v.p. vooral op de tijd waarop de danser in het theater verwacht wordt. Dansers die meerdere lessen volgen, moeten bij al hun lessen kijken.

 

  • Alle groepen (behalve de kleuters) doen aan twee aansluitende voorstellingen mee. Deze twee voorstellingen zijn identiek, de groepen laten dus twee keer dezelfde dans zien. Tussen de twee voorstellingen door blijven de groepen in de kleedkamer o.l.v. hulpouders.

 

  • Kleutergroepen treden maar één keer op en doen dus aan één voorstelling mee.
    Peuters treden niet op maar hebben een kijkles aan het eind van het jaar.

 

  • Selectiegroepen treden vaker op. Het kan zijn dat een leerling met de selectiegroep aan andere voorstellingen meedoet dan met de andere dansstijlen die ze volgt. Let dus svp goed op de indeling.

 

Kaartverkoop: De kaartverkoop is nog niet gestart. Deze wordt te zijner tijd verzorgd door Theater aan de Slinger. Als de kaartverkoop start wordt iedereen daar per e-mail op geattendeerd en vanaf dat moment staat de informatie ook op deze pagina.

 

Oproep hulpouders

Om alles achter de schermen op rolletjes te laten verlopen, is de hulp van ouders onontbeerlijk voor alle groepen van kleuters tot en met jongeren. Het is altijd erg gezellig, en daarnaast ook leuk om een kijkje achter de schermen van zo’n prachtige voorstelling te krijgen. Kun je ons helpen? Mail dan naar administratie@ovkb.nl, en vermeld svp. deze gegevens:

– eigen naam

– naam en lesdag/tijd van het dansende kind

– voorstelling waarbij je hulpouder kunt zijn

De hulpouders wisselen elkaar tussen de twee voorstellingen door af, je kunt dus bij de ene voorstelling helpen en voor de andere voorstelling een kaartje kopen en die vanuit de zaal zien. Kleuters treden maar één keer op, we zorgen er dus voor dat kleuterhulpouders het optreden van hun kind vanuit de coulissen kunnen zien.

 

Wat houdt hulpouder zijn in?

– Begeleiding van de groep in de kleedkamer en achter het toneel vóór, tijdens en vlak na de door jou opgegeven voorstelling

–  Aanspreekpunt van de groep zijn
– Helpen met omkleden en opmaken

– Hulpouders worden ingedeeld bij de groep van hun eigen kind (tenzij anders afgesproken)

 

Kostuums: Bij deze voorstelling worden er geen kostuums genaaid, maar zorgen de docenten zelf voor het kostuum, in samenwerking met OVKB en de leerlingen. De danskleding die de danser zelf mee moet nemen naar het theater komt in het overzicht te staan. Zodra dit bekend is, maken we iedereen daar op attent via een e-mail.

 

Fotografie: Tijdens de voorstelling worden door een fotograaf foto’s gemaakt die nabesteld kunnen worden. Wij verzoeken het maken van eigen foto’s te minimaliseren en geen flits te gebruiken aangezien dit storend is voor het andere publiek en de dansers.

 

Hoe laat moet ik/mijn kind aanwezig zijn?

Klik hierboven op de juiste locatie en zoek in het overzicht de indeling van de groep op. Hierbij staat vermeld hoe laat je/je kind in het theater verwacht wordt.

 

Hoe gaat het bij aankomst in het theater?

Bij de ingang worden de dansers opgewacht door gastvrouwen. Medewerkers van OVKB brengen de dansers naar de kleedkamer waar hulpouders aanwezig zijn. Ouders kunnen, hoe goed bedoeld ook, niet mee naar de kleedkamers in verband met de drukte en het overzicht achter de schermen. Mocht je een belangrijke mededeling hebben, schrijf deze dan svp even op een briefje dat aan de hulpouder/docent gegeven kan worden.

 

Hoe lang duren de voorstellingen?

Elke voorstelling duurt ongeveer 50-60 minuten. Alle groepen doen aan twee aansluitende voorstellingen mee, behalve de kleuters, zij doen aan één voorstelling mee. De twee voorstellingen zijn identiek (afgezien van het optreden van de kleuters).

 

Wat gebeurt er tussen de twee voorstellingen van een groep door?

Tussen de twee voorstellingen door blijven de groepen in de kleedkamer o.l.v. hulpouders.

In verband met het overzicht voor de organisatie, de veiligheid èn het schoonhouden van de kostuums helaas niet mogelijk om de leerlingen tussen de voorstellingen door naar de foyer te laten gaan om het publiek te begroeten.

 

Wanneer en waar haal ik mijn kind op?

Na afloop van de tweede voorstelling van de groep kleden de dansers zich eerst om, daarna komen ze naar de foyer (jonge kinderen onder begeleiding van hulpouders).

 

Wat geef ik mijn kind mee?

De danskleding die jij/je kind zelf mee moet nemen naar het theater komt in het overzicht te staan. Zodra dit bekend is, maken we iedereen daar op attent via een e-mail. Verder s.v.p. meenemen:

– Eten en drinken voor tussendoor (graag geen chocolademelk of andere gekleurde drankjes i.v.m. vlekken op de kostuums)

– Spelletjes, boekje voor tijdens het wachten

– haarspulletjes (elastiekjes, schuifjes, gel, haarlak, borstel)

– Graag geen nagellak op en sieraden om

– Geen waardevolle spullen meenemen s.v.p.

 

Route en parkeren bij het theater:

Theater aan de Slinger

De Slinger 40

3995 DE Houten

De routebeschrijving naar het theater staat hier. Komt u met de auto naar Theater aan de Slinger, dan kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Kruitmolen.
Zie ook: www.aandeslinger.nl/info/informatie-over-bezoek/bereikbaarheid.

 

Alleen pinbetalingen aan de bar:
Bezoekers van Theater aan de Slinger kunnen zowel bij de kassa als bij de bar alleen met een pinpas betalen. Contant geld wordt in verband met de efficiency en de veiligheid van de medewerkers niet meer geaccepteerd.