Data:

Zondag 4 en 11 juni 2023

 

Locatie:

Theater aan de Slinger
De Slinger 40
3995 DE Houten

Indeling groepen

Klik op de leslocatie hieronder om de indeling van de groepen in de voorstelling te zien.
Let s.v.p. goed op de tijd waarop de danser in het theater verwacht wordt.
Dansers die meerdere lessen volgen, moeten bij al hun lessen kijken.

 

  • Alle groepen (behalve de kleuters) doen aan twee aansluitende voorstellingen mee. Deze twee voorstellingen zijn identiek, de groepen laten dus twee keer dezelfde dans zien. Tussen de twee voorstellingen door blijven de groepen in de kleedkamer o.l.v. hulpouders.

 

  • Kleutergroepen treden maar één keer op en doen dus aan één voorstelling mee.
    Peuters treden niet op maar hebben een kijkles aan het eind van het jaar.

 

  • Selectiegroepen treden vaker op.

 

  • De indeling van de groepen is een heel lastige puzzel. We hebben ons best gedaan om broertjes en zusjes in dezelfde voorstelling te plaatsen en leerlingen die meer dan één keer in de week les hebben in één voorstelling te laten dansen. Helaas is dat niet in alle gevallen gelukt, we vertrouwen op begrip hiervoor. Aan de andere kant heeft dit als voordeel dat broertjes/zusjes in dat geval naar elkaars voorstelling kunnen kijken.

Hulpouders

Om alles soepel te laten verlopen en de dansers echt te laten genieten hebben we véél hulpouders nodig bij alle groepen, van kleuters tot en met jongeren. Kunnen we ook op jouw hulp rekenen? Informatie over het aanmelden volgt.

Hoe gaat het in het theater?

Hoe laat moeten de dansers aanwezig zijn?
Kijk onder indeling groepen bij de juiste locatie en zoek in het overzicht de indeling van de groep op. Hierbij staat vermeld hoe laat de dansers in het theater verwacht worden.

 

Hoe gaat het bij aankomst in het theater?
Bij de ingang worden de dansers opgewacht door gastvrouwen. Medewerkers van OVKB brengen de dansers naar de kleedkamer waar hulpouders aanwezig zijn. Ouders kunnen, hoe goed bedoeld ook, niet mee naar de kleedkamers in verband met de drukte en het overzicht achter de schermen. Mocht je een belangrijke mededeling hebben, schrijf deze dan svp op een briefje dat aan de hulpouder/docent gegeven kan worden.

 

Hoe lang duren de voorstellingen?
Elke voorstelling duurt ongeveer 60 minuten. Alle groepen doen aan twee aansluitende voorstellingen mee, behalve de kleuters, zij doen aan één voorstelling mee. De twee voorstellingen zijn identiek (afgezien van het optreden van de kleuters).

 

Wat gebeurt er tussen de twee voorstellingen van een groep door?
Tussen de twee voorstellingen door blijven de groepen in de kleedkamer o.l.v. hulpouders.
In verband met het overzicht voor de organisatie, de veiligheid èn het schoonhouden van de kostuums, is het helaas niet mogelijk om de leerlingen tussen de voorstellingen door naar de foyer te laten gaan om het publiek te begroeten. Ouders komen niet naar de kleedkamers, tenzij ze hulpouder zijn.

 

Wanneer en waar haal ik mijn kind op?
Na afloop van de tweede voorstelling van de groep kleden de dansers zich eerst om, daarna komen ze naar de foyer (jonge kinderen onder begeleiding van hulpouders).

Verkledingen

Dansers die meerdere lessen in de week volgen, hebben vaak een verkleding tijdens de voorstelling. Deze deelnemers ontvangen daar vlak voor de voorstellingen per mail meer informatie over. Wil je alvast lezen hoe een verkleding gaat? Klik dan op de button hieronder.

Verkledingen

Fotografie

Tijdens de voorstelling worden door een fotograaf foto’s gemaakt die nabesteld kunnen worden. Wij verzoeken bij het maken van eigen foto’s geen flits te gebruiken aangezien dit storend is voor het andere publiek en de dansers.

Praktische informatie over het theater

Adres theater:
Theater aan de Slinger
De Slinger 40
3995 DE Houten

 

Parkeren:
Parkeergarage Kruitmolen
De Molen 100
3995 AB Houten
Zie ook: Bereikbaarheid Theater aan de Slinger

 

Alleen pinbetalingen aan de bar:
Bezoekers van Theater aan de Slinger kunnen zowel bij de kassa als bij de bar alleen met een pinpas betalen. Contant geld wordt in verband met de efficiency en de veiligheid van de medewerkers niet meer geaccepteerd.