Op deze pagina staat alle informatie over onze voorstellingen. Lees dit goed door, zodat iedereen goed voorbereid is en straks kan genieten van de prachtige optredens. Dansstudio OVKB bestaat 15 jaar en daarom is het thema van de voorstellingen……FEEST!

Data

Zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018

 

Locatie

Theater aan de Slinger in Houten (zie routebeschrijving onderaan)

 

Indeling groepen

Door te klikken op de leslocatie hieronder wordt het overzicht van de indeling van de groepen zichtbaar. Let s.v.p. vooral op de tijd waarop de danser in het theater verwacht wordt en wat je aan danskleding moet meenemen. Dansers die meerdere lessen volgen, moeten bij al hun lessen kijken.

 

  • Alle groepen (behalve de kleuters) doen aan twee aansluitende voorstellingen mee. Deze twee voorstellingen zijn identiek, de groepen laten dus twee keer dezelfde dans zien. Tussen de twee voorstellingen door blijven de groepen in de kleedkamer o.l.v. hulpouders.

 

  • Kleutergroepen treden maar één keer op en doen dus aan één voorstelling mee.
    Peuters treden niet op maar hebben een kijkles aan het eind van het jaar.

 

  • Selectiegroepen treden vaker op. Het kan zijn dat een leerling met de selectiegroep aan andere voorstellingen meedoet dan met de andere dansstijlen die ze volgt. Let dus svp goed op de indeling.

Kaartverkoop

Het theater verzorgt de kaartverkoop zelf, via https://www.theateraandeslinger.nl/agenda/.
Zoek in de agenda de datum en tijd op, en klik op de juiste voorstelling.

De kaarten kosten 9 euro per stuk + administratiekosten van het theater (€ 0,50 per kaartje, met een maximum van € 2,50). Voor jonge kinderen moet ook een kaartje gekocht worden, in verband met voorschriften van de brandweer mogen zij niet op schoot. Er is geen leeftijdskorting.

TIPS:
– Bekijk goed in welke voorstelling u/uw kind meedanst, want de kaarten kunnen na aankoop NIET geruild of geretourneerd worden.

– Kaarten bestellen via de website is goedkoper dan per mail of telefoon:
via de website zijn de administratiekosten van het theater € 0,50 per kaartje (met een maximum van € 2,50), telefonisch of per e-mail zijn de administratiekosten € 1,50 per kaartje (met een max van € 7,50)

– Als je meer dan 10 kaarten tegelijk wil bestellen kan dat alleen telefonisch.
Het theater rekent in dat geval alleen de administratiekosten van de website (max € 2,50) als je al een account voor de website van het theater hebt (heb je die nog niet, maak die dan eerst even aan).

 

Kaarten ruil-service

Tot onze verrassing en plezier zijn er nu al veel meer kaarten verkocht per leerling dan afgelopen jaren en sommige (niet alle!) voorstellingen zijn al uitverkocht. Superleuk dat er zoveel publiek komt! Maar…. Er zijn mensen die graag nog kaartjes hadden willen kopen voor de uitverkochte voorstellingen. En er zijn vast ouders die kaarten over hebben en die wel door willen verkopen. Daarom willen we een ruilservice starten:

Wie kaarten in de aanbieding heeft, kan mailen naar info@ovkb.nl, met vermelding van dag, tijd en aantal kaarten. Als er mensen zijn die kaartjes zoeken, brengen we jullie graag met elkaar in contact zodat de uitwisseling onderling geregeld kan worden.

NB: wij nemen zelf geen kaarten terug en kunnen het ruilen niet regelen, wij brengen uitsluitend vraag en aanbod met elkaar in contact.

Aanwezigheid hulpouders

 

Veel dank voor alle aanmeldingen van hulpouders!

Hulpouders worden verwacht als volgt:

Voorstelling 1: zaterdag 26 mei om 8.30 uur voor het theater

Voorstelling 2: direct na voorstelling 1, in de de foyer (of de kleedkamers als je de weg al kent); kleuter-hulpouders worden om 10.45 uur verwacht!

Voorstelling 3: zaterdag 26 mei om 14.00 uur voor het theater

Voorstelling 4: direct na voorstelling 3, in de de foyer (of de kleedkamers als je de weg al kent); kleuter-hulpouders worden om 16.00 uur verwacht!

Voorstelling 5: zondag 7 mei om 8.30 uur voor het theater

Voorstelling 6: direct na voorstelling 5, in de de foyer (of de kleedkamers als je de weg al kent); kleuter-hulpouders worden om 10.45 uur verwacht!

Voorstelling 7: zondag 7 mei om 14.00 uur voor het theater

Voorstelling 8: direct na voorstelling 7, in de de foyer (of de kleedkamers als je de weg al kent)

 

Wat houdt hulpouder zijn in?

– Begeleiding van de groep in de kleedkamer en achter het toneel vóór, tijdens en vlak na de door jou opgegeven voorstelling

– Aanspreekpunt van de groep zijn
– Helpen met omkleden en opmaken

– Hulpouders worden ingedeeld bij de groep van hun eigen kind (tenzij anders afgesproken)

 

Fotografie

Bij deze voorstelling kunt u zelf fotograferen en filmen, uiteraard graag zonder flits omdat dat storend is voor het andere publiek en de dansers. Er worden ook foto’s gemaakt door een professionele fotograaf die nabesteld kunnen worden. De bestelinformatie volgt zo spoedig mogelijk na de voorstelling.

 

Hoe laat moet ik/mijn kind aanwezig zijn?

Klik hierboven op de juiste locatie en zoek in het overzicht de indeling van de groep op. Hierbij staat vermeld hoe laat je/je kind in het theater verwacht wordt.

 

Hoe gaat het bij aankomst in het theater?

Bij de ingang worden de dansers opgewacht door gastvrouwen. Medewerkers van OVKB brengen de dansers naar de kleedkamer waar hulpouders aanwezig zijn. Ouders kunnen, hoe goed bedoeld ook, niet mee naar de kleedkamers in verband met de drukte en het overzicht achter de schermen. Mocht je een belangrijke mededeling hebben, schrijf deze dan svp even op een briefje dat aan de hulpouder/docent gegeven kan worden.

 

Hoe lang duren de voorstellingen?

Elke voorstelling duurt ongeveer 75 minuten. Alle groepen doen aan twee aansluitende voorstellingen mee, behalve de kleuters, zij doen aan één voorstelling mee. De twee voorstellingen zijn identiek (afgezien van het optreden van de kleuters).

 

Wat gebeurt er tussen de twee voorstellingen van een groep door?

Tussen de twee voorstellingen door blijven de groepen in de kleedkamer o.l.v. hulpouders.

In verband met het overzicht voor de organisatie, de veiligheid èn het schoonhouden van de kostuums helaas niet mogelijk om de leerlingen tussen de voorstellingen door naar de foyer te laten gaan om het publiek te begroeten.

 

Wanneer en waar haal ik mijn kind op?

Na afloop van de tweede voorstelling van de groep kleden de dansers zich eerst om, daarna komen ze naar de foyer (jonge kinderen onder begeleiding van hulpouders).

 

Wat geef ik mijn kind mee?

De danskleding die jij/je kind zelf mee moet nemen naar het theater komt in het overzicht te staan. Zodra dit bekend is, maken we iedereen daar op attent via een e-mail. Verder s.v.p. meenemen:

– Eten en drinken voor tussendoor (graag geen chocolademelk i.v.m. vlekken op de kostuums)

– Spelletjes, boekje voor tijdens het wachten

– haarspulletjes (elastiekjes, schuifjes, gel, haarlak, borstel)

– Graag geen nagellak op en sieraden om

– Geen waardevolle spullen meenemen s.v.p.

 

Route en parkeren bij het theater

Theater aan de Slinger

De Slinger 40

3995 DE Houten

De routebeschrijving naar het theater staat hier. Komt u met de auto naar Theater aan de Slinger, dan kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Kruitmolen, De Molen 100, Houten.