Waar dromen van ballerina’s uitkomen


Kinderballet

Basisschoolgroep 3 en 4

Houten
Donderdag van 15:15 – 16:15 uur
Docent: Olga van Koningsbrugge

Loenen a/d Vecht
In combinatieles Dansmix
Zaterdag 11:15 uur – 12:15 uur
Docent: Britt Tebbens

Zeist
Vrijdag 15:30 – 16:30 uur
Docent: Olga van Koningsbrugge


€ 33,25 per maand


Klassiek ballet

Basisschoolgroep 5 en 6

Houten
Donderdag van 16:15 – 17:15 uur
Docent: Olga van Koningsbrugge

Loenen a/d Vecht
Maandag van 15:45 – 16:45 uur
Docent: Britt Tebbens


Zeist
Vrijdag van 16:30 – 17:30 uur
Docent: Olga van Koningsbrugge


€ 33,25 per maand

Onze locaties


Vrijblijvende proefles

Een proefles is altijd vrijblijvend en de beste manier om te zien of je kind de les, docent en groep leuk vindt.

Je kunt via onze website zelf een proefles voor je kind boeken op een datum die jou goed uitkomt.


Ouder mag mee

Natuurlijk blijf je als ouder toekijken bij de proefles, zodat je kunt zien wat er in de les gedaan wordt en wat we de kinderen leren.

Na de proefles volgen de leerlingen de les zelfstandig en zijn er regelmatig kijkmomenten voor ouders.


Danskleding

Je kind heeft voor de proefles geen speciale danskleding nodig, het kan gewoon iets dragen dat lekker zit met sokken of blote voeten.

Als je kind doorgaat met de les geldt er een kledingvoorschrift met een mooi balletpakje en balletschoentjes.


Instromen

Is je kind enthousiast? Dan kan het na de proefles meteen doorgaan met deze les. Je schrijft het makkelijk in via onze website.

Het lesgeld is € 33,25 per maand, van september t/m juni. Voor de startmaand betaal je alleen de gevolgde lessen. Hier lees je meer over het lesgeld.

Olga, haar docenten en de rest van het team zetten samen een professionele dansstudio neer, waarbij plezier in het dansen, zelfvertrouwen krijgen en danstechniek beheersen een mooie combinatie vormen. Onze dochter gaat er al bijna 12 jaar met heel veel plezier naartoe!” – Elice de Jong


Handige app

We hebben een handige eigen app voor leden waarin je alle informatie over je lessen vindt: de jaaragenda, je facturen, alle informatie rondom je voorstellingen. Je geeft er ook makkelijk absenties en wijzigingen in door.


Prachtige voorstellingen

Alle groepen werken toe naar prachtige voorstellingen aan het eind van het seizoen. De dansers staan dan in de spotlights op het podium van Theater aan de Slinger in Houten. Een ervaring om nooit te vergeten!


Selectiegroepen

Voor dansers die meer kunnen en willen hebben wij selectiegroepen. Selectiedansers trainen in een vaste groep, treden vaker op en doen mee aan bijzondere samenwerkingsprojecten met andere kunstvormen.


Auditiebegeleiding

We begeleiden regelmatig leerlingen in het traject naar een professionele dansopleiding. Er stromen regelmatig leerlingen door naar een studie tot uitvoerend danser of dansdocent. We denken graag met je mee.

“De voorstellingen zijn prachtige producties. Niet zomaar allemaal dansjes achter elkaar, maar echt een mooie voorstelling waar je met plezier naar kijkt.” – Esther, moeder Laurine

Onze docenten Kinderballet en Klassiek ballet

Ons team bestaat uit gediplomeerde docenten, die afgestudeerd zijn aan een Nederlandse erkende opleiding tot dansdocent. Ze combineren liefde voor dans met enthousiasme om goede lessen te geven waarin de leerling centraal staat. Dit zijn onze docenten Kinderballet en Klassiek ballet:

Olga van Koningsbrugge

Met oog voor de individuele leerling geniet Olga ervan de leerlingen te zien groeien, als danser en als persoon.
Meer over Olga.

Daphne Cools

Daphne wil haar leerlingen plezier in dans en bewegen bijbrengen in een fijne sfeer en met inspirerende opdrachten.
Meer over Daphne.

Britt Tebbens

Britt vindt het belangrijk dat de leerlingen zich veilig voelen in haar les, zodat ze zich optimaal en vrij kunnen ontwikkelen.
Meer over Britt.

“Mijn dochter danst hier al meerdere jaren. Professioneel, maar ook heel menselijk. Oog voor het individu. Echte aanrader. Veel verschillende soorten lessen, voor ieder wat wils.” – Kitty Wentholt

Geaccrediteerd door Dansbelang

Dansbelang bewaakt de kwaliteit van het lesaanbod, vakbekwaamheid van de docenten en kwaliteit van bedrijfsvoering van dansscholen. Dit waarborgt dat er op verantwoorde wijze lesgegeven wordt en dat de gediplomeerde docenten niet alleen goed kunnen dansen maar ook de benodigde kennis en ervaring op het gebied van pedagogiek, methodiek, didactiek, anatomie en blessurepreventie bezitten.

Lid Dansondernemers Nederland


Dansondernemers Nederland is het samenwerkingsverband van brancheorganisaties, wedstrijdbonden, vakverenigingen en dansondernemers in Nederland. We zijn hierdoor steeds op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de danssector.

Jeugdfonds en Stichting Leergeld


Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij vergoeden lesgeld en eventueel danskleding voor gezinnen die het wat krapper hebben, zodat alle kinderen kunnen sporten. Meer weten? Klik hier.

Het antwoord op veelgestelde vragen:

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Elke locatie heeft een eigen manager achter de schermen die de administratie en praktische zaken verzorgt, zodat de docenten zich helemaal op de danslessen kunnen richten. Mail ons gerust, we helpen je graag.

Marjolijn Kars

Daphne Cools

Karin Brouwer

Tot ziens in de les!